23/5/12

Guillem López Casasnovas: "El dèficit fiscal reiterat és dèficit social."

És catedràtic d'Economia a la Universitat Pompeu Fabra, i ens explica de manera didàctica i rigorosa per què el dèficit fiscal reiterat acaba sent dèficit social. López Casasnovas diu que la redistribució dels recursos fiscals s'ha de revisar i que l'Estat no pot continuar privilegiant uns territoris i restant recursos a uns altres.
Segons les enquestes del CIS, el principal problema de la gent són la economia i l'atur, algo lògic veient el panorama actual. Però jo crec que això només és la conseqüencia del principal problema d'aquest país, i que recau clarament en els polítics que ens manen.
Que els nostres impostos ho maneguin una casta de privilegiats irresponsables, sense distinció de si són nacionalistes o no, que l'única cosa que saben fer bé és treure per la boca demagogies que engegan la sang de la gent per a que no mirin cap al GRAN problema d'aquest país, i així és com vivim en un país de pandereta i així ens va.
Jaume, la propera vegada hauries de convidar a Sandra Mir i Gabriel Cruz, autors del llibre 'La casta autonomica', la guia Michelin dels desproposits polítics del sistema parasitari implementat que en gran mesura ens ha portat a la situació actual.

No hay comentarios:

Publicar un comentario